BADMINTON > Clinic - Demonstratie - Training - of update voor de trainersstaf

Ben je op zoek naar iets speciaals voor een boeiende, enthousiasmerende badmintonmiddag, een open dag, een lustrum of wil je iets horen en zien over de aanpak van Team van Velzen, dan ben je hier op het juiste adres!

Tatum, Kyra, Romy en Leonard kunnen een leuke training voor jullie verzorgen. Gezellig met de meiden een leerzame warming-up doen, waarbij je kan proberen de skills van de meiden na te doen. Leonard zal de training leiden en de dames assisteren hem op diverse fronten, waarbij je misschien wel even zelf tegen de meiden kan slaan als je dat wilt.

Ook kunnen we een trainingsdemonstratie verzorgen, zodat iedereen kan zien hoe het er aan toe gaat als je verder wil komen in onze sport. De shuttles vliegen je om de oren tijdens deze demonstratie.

Verder is het mogelijk dat Leonard zijn kennis met andere trainers deelt in een interactieve bijeenkomst! Leonard kan met Romy, Kyra en Tatum goede voorbeelden met de andere trainers bespreken van de vele badmintontechnieken, posities op de baan en tactisch handige of minder handige keuzes. Vraag de meiden zelf eens naar hun eerste trainingservaringen.

Natuurlijk heeft Leonard zijn eigen ideeën om spelers beter te maken, maar is het dan niet leuk om daar met hem eens over te sparren. Iedere trainer kan tenslotte iets van een andere trainer leren.

Combinaties van het bovenstaande zijn natuurlijk ook mogelijk!

Op onze nieuws pagina staat inmiddels ook een artikel over trainingen in Brasschaat/België die we in april gehouden hebben. Dit geeft zeker ook een idee over de mogelijkheden.

Seizoen 2016/2017 zijn we in het kader van Clinics/Bijscholing ook actief in België bij de Senste Badminton Club. Hier verzorgen we een serie trainingen onder de naam: KLASseBad. Hierover kun je onder de kopjes Nieuws/Media/Foto's meer vinden. Een super leuk traject waar we allemaal enorm veel plezier aan beleven. Enorm inspirerend om te zien hoe snel de kids hier vorderingen maken.

In September/Oktober 2017 reizen we voor een bijscholing ook af naar: DE MERCHTEMSE BADMINTONCLUB te België

Voor meer informatie over het geven van Clinic - Demonstratie - Gasttraining - of update voor de trainersstaf en de kosten, neem dan contact op met Leonard.

Videobeelden van voor aanvang en tijdens de 3e training- project KLASseBAD.

 

Related Articles

Spontaan Ontstaan
Free Joomla templates by Ltheme