KLASseBAD 2.0

In navolging van het succes van KLASseBAD afgelopen jaar is ons team dit jaar opnieuw de uitdaging aangegaan. Samen met de Senste badminton vereniging is KLASseBAD 2.0 al weer enige tijd van start gegaan. Deels met dezelfde enthousiaste badminton kids, maar ook zijn er wat nieuwe kinderen aangeschoven. Zondag was al weer de 4e editie van dit evenement waar zowel de deelnemende Kids als trainers en begeleiders zoveel plezier aan beleven.

In grote lijnen komt het er op neer dat de deelnemende badminton jeugd en Senste badminton trainers maandelijks een masterclass volgen. In de daarop volgende trainingen wordt daar thuis uiteraard op doorgeborduurd. Zondag was team van Velzen al vroeg actief met een bijscholing Schijnslagen in het Yonex Center. Hoe leuk is het dan de KLASseBAD sessie ook op deze uitdagende locatie te houden. Bijkomend voordeel: in de pauzes zijn we door Birger van Yonex weer helemaal bijgepraat over de ontwikkelingen rond badminton artikelen. Wat gebeurd er op het gebied van schoenen en rackets? De Kids/trainers die nieuwe keuzes moeten maken hebben goed opgelet. Uiteraard zijn er wat rackets geprobeerd.

Wat hebben we weer een stappen gezet zondag, en wat leuk dat we er allemaal zo'n plezier aan beleven.

We kijken al weer uit naar de volgende sessie.

Oh ja, zouden we bijna vergeten te vertellen dat de Kids ook in een nieuwe outfit gestoken zijn maar dat zien jullie natuurlijk ook op de foto's die weer via onze foto pagina te bekijken zijn.

Related Articles

Spontaan Ontstaan
Free Joomla templates by Ltheme