Drop Shot Wintertoernooi 2016

 

Zaterdag 2 januari hebben Kyra & Leonard meegespeeld met het Dropshot Wintertoernooi om weer in vorm te komen na de kerstvakantie. Een gezellig poule toernooi in de Haagse Mariahoeve met gegarandeerd veel wedstrijden in 2 onderdelen naar keuze. 

Oorspronkelijk zou Tatum natuurlijk samen met Kyra deelnemen in het damesdubbel onderdeel. Door Tatum haar blessure verviel deze optie en is er voor gekozen samen met Leonard een gelegenheid mixdubbel te vormen zodat er toch in 2 onderdelen gespeeld kon worden. 

De inschrijving van dit toernooi speelde al lang voor we Romy Claassen in ons midden konden verwelkomen waardoor het te laat was om de plannen eind december nogmaals bij te stellen.

Kyra deed het goed in de single en wist via het gebruikte Zwitsersladdersysteem in de hoogste dames single klasse van het toernooi de derde plaats te veroveren. 

In de mix was de gelegenheidsmix van Kyra en Leonard ook niet onverdienstelijk. 2 winst, 1 gelijk en één verlies tegen de poule winnaar en latere finalist.

In de dubbel wist Leonard samen met Dylan, de broer van Kyra een fraaie 4e plek in de poule te veroveren door 2 maal winst en 1 maal verlies te noteren.

 

 

Aan het eind van een lange sportieve dag konden de deelnemers vermoeid maar tevreden huiswaarts keren. Dropshot bedankt voor een prima georganiseerd toernooi!

 

Related Articles

Spontaan Ontstaan
Free Joomla templates by Ltheme